+32 (0)52 345 115 • info@alra.be   NL  •  FR  •  EN     
 
Onze showroom
 
   
 
 
Sedert de 18e eeuw zijn vele generaties van onze familie actief binnen de weef- en textielsector van Sint-Niklaas; reeds begin 1600 wordt er in verschillende archieven melding gemaakt van ene Henricq Albertyn.

Weven, garens en 'zaken doen' zit ons in het bloed. Na jaren is ALRA DESIGN uitgegroeid tot een bekende naam op gebied van meubelstoffen in België, Luxemburg en Nederland. Een degelijke textielkennis, commercieel vakmanschap en een uitmuntende service hebben de basis gelegd van het vertrouwen dat vele klanten in ons blijven stellen.
TRADITIE
Toen ALRA DESIGN startte, waren we verbaasd dat zo weinig klanten op de hoogte waren van het technische aspect van de stoffen. Weinigen wisten iets af van 'Martindale' (een schuurproef die het afslijten van de stof bepaalt), lichtechtheid, kleurvastheid, weeftechniek enz. Vandaar onze keuze voor probleemloze weefsels die technisch volledig verantwoord zijn. Stelselmatig hebben we onze klanten hierover geïnformeerd en ons persoonlijk borg gesteld voor de kwaliteit van het weefsel. Deze aanpak bleek lonend. Wij blijven verdergaan op de ingeslagen weg.
VAKKENNIS
ALRA DESIGN verdeelt een interessant gamma van meubel- en hangstoffen uit diverse collecties, die complementair zijn en samen een homogeen pakket van 'home textiles' vormen.

KWALITEIT
Zelfs de mooiste en meest exclusieve collectie staat of valt met de service. Ook op dit gebied engageren wij ons persoonlijk. Wij garanderen een uitstekende leveringstermijn (levering uiterlijk binnen de week na datum van bestelling, in de hele Benelux). Ingeval van zeer uitzonderlijke stockonderbreking, wordt de klant onmiddellijk verwittigd met opgave van de exacte leveringstermijn. Technisch verantwoorde weefsels geven nooit aanleiding tot ontevredenheid of klachten, dat is dus weer een zorg minder.
SERVICE
 
Neem vrijblijvend contact met ons op
 
Alra Design BV • Paddeschootdreef 132, B - 9100 Sint-Niklaas • T +32 (0)52 345 115 • F +32 (0)52 345 116 • info@alra.be        
Alra Design © 2024 Verkoopsvoorwaarden - Privacy Statement - Disclaimer Designed by SVART.BE - Developed by R-EBUS.BE